Robots

In de industriële sector verlopen processen tegenwoordig steeds meer geautomatiseerd, met behulp van robots. Dit kan variëren van een eenvoudige portaalrobot die producten op een pallet stapelt tot een 6-assige robotarm die een compleet product in elkaar zet.

Berg Automation heeft een uniek besturingssysteem ontwikkeld voor alle typen robots. Het is gebaseerd op PLC en IPC techniek, waardoor er sprake is van een volledig open structuur.

Programmeren

De robots worden zo geprogrammeerd dat een operator zonder enige moeite de robot kan bedienen met behulp van een gebruiksvriendelijke interface.

Productielijnen

Onze robotsystemen zijn moeiteloos te integreren in bestaande productielijnen en systemen. Voorbeelden van toepassingen zijn:

  • Product handeling;
  • Pick & place;
  • Materiaalbehandeling.

Nieuwe robots

Wij verzorgen allerhande nieuwe robots. Deze worden door ons geleverd, geplaatst en geprogrammeerd. Daarbij kunnen we ook de benodigde randinstallatie verzorgen, zoals veiligheidshekken, lopende banden en dergelijke.

Gebruikte robots

Gebruikte robots kunnen ook door ons geleverd worden. Hierbij wordt het mechanische gedeelte nagekeken en waar nodig gereviseerd. Bij deze gebruikte robots kunnen wij een gebruikte robotsturing leveren óf een nieuw ontwikkelde sturing.

Merken

Er zijn verschillende merken robots waar wij mee werken:

contact