Berg Automation

Berg Automation produceert besturingssystemen met robots en PLC’s en is specialist op het gebied van automatisering. Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar, waardoor we al veel ervaring hebben opgebouwd. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voor ons hoog ik het vaandel.

We denken graag met u mee, ons enthousiaste team staat klaar om u van dienst te zijn!

Wat doen we?

Berg Automation heeft onder andere ervaring op het gebied van product handling, pick&place-systemen, proces automatisering, robotica en paneelbouw. Wij programmeren diverse soorten PLC’s, zoals Siemens, Omron, Mitsubishi, Vipa en Wago. Ook het programmeren van ‘budget’-PLC’s, zoals Koyo, Direct Logic, Click en Logo kunnen wij voor u verzorgen. In onze projecten wordt vaak gebruik gemaakt van communicatie tussen de PLC en frequentieregelaars, motion controllers of touchscreens. Het installeren en programmeren van robots is voor ons ook bekend terrein. Hierbij werken wij onder andere met Kuka, ABB en Fanuc.

Klantgericht

Wij proberen altijd goed te overleggen met de klant om zo een duidelijk beeld te hebben van wat u voor ogen heeft. Zodoende kunnen we de meest effectieve oplossing bereiken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de opdracht wordt uitgevoerd binnen het vastgestelde budget. Berg Automation denkt mee met de klant. Wij realiseren uw wensen altijd binnen het afgesproken tijdsbestek. Daarnaast willen we snel en netjes werken en houden we terdege rekening met aanvullende wensen. Wij zijn flexibel ingesteld en gebruiken onze ervaring graag om uw project de juiste gestalte te geven.